بهبود کارایی خشککن های دوار کنسانتره مس در مجتمع مس سرچشمه
By
مهران عوض نیا، سعید درویش تفویضی، غلامعباس پارساپور ، مجتبی فتحی زاده، صمد بنیسی
Published in
ششمین کنفرانس بین المللی فناوری مدیریت انرژی
at
1399
Direct link:
http://kmpchemmat.ir/pii/252466
Abstract
خشککنهای دوار یکی از مهمترین و قدیمیترین واحدها در فرآیندهای صنعتی میباشند. باتوجهبه مصرف انرژی نسبتاً زیاد این نوع خشککن، کنترل و بهینهسازی انرژی در آنها اهمیت بسیاری دارد. ازاینرو، استفاده از تجهیزات کنترلی جهت کاهش مصرف انرژی امری ضروری است. مجتمع مس سرچشمه دارای دو خشککن دوار است. کنسانتره به این خشککن ها با رطوبت ۱۴ تا ۱۸ درصد وارد شده که بعد از حرارتدهی محصول با رطوبت ۶ تا ۸ درصد تولید میشود. این خشککنها دارای سه حلقه کنترلی فشار (تنظیم فشار درون خشککن با تغییر میزان بازشدگی دریچه فن مکنده)، هوای رقیقکننده (تنظیم دمای محفظه و انتقال هوای گرم به قسمت گردان با تغییر میزان هوای رقیقکننده) و سوخت (تنظیم دمای انتهایی خشککن با تغییر میزان سوخت) میباشد. بر اساس طرح اصلی کارخانه باید از هر سه حلقه جهت کنترل مدار استفاده شود. اما در عمل به دلیل برخی مشکلات، این حلقهها از مدار خارج بوده و راهبری خشککن بر اساس تجربه تکنسین اتاق کنترل بهصورت دستی انجام میشود. در این تحقیق با استانداردسازی مدار خشککنهای دوار و خصوصاً بررسی حلقههای کنترلی، موانع راهاندازی مجدد این حلقهها بررسی شد. بررسیها نشان داد که مواردی مانند ورود هوای محیط به داخل خشککن از محل اتصال قسمت ثابت و متحرک خشککن و نبود فشارسنج برای تعیین فشار هوای درون خشککن از دلایل عدم استفاده از این حلقهها است. به همین دلیل، با استفاده از برزنت نسوز و لاستیک مقاوم در مقابل حرارت، از ورود هوا به درون خشککن از محل اتصال بخش ثابت و متحرک جلوگیری شد. علاوه بر این، بهمنظور کنترل خودکار جریان هوای داخل خشککن حلقه فشار از مدار خارج گردید و بهجای آن از کنترل نسبت استفاده شد بهاینترتیب که به نسبت هوای احتراق هوای مکنده انتهای خشککن تغییر داده میشود. با راهاندازی این حلقههای کنترلی، میزان سوخت مصرفی در هر خشککن از حدود ۱۹ مترمکعب بهازای هر تن به حدود ۱۴ مترمکعب برای هر تن کاهش یافت که باتوجهبه تولید روزانه کاهش حدود ۲۵۰۰ مترمکعب گاز در روز به دست آمد.
Keywords
خشککن کنسانتره مس، استاندار سازی، مصرف سوخت، حلقه کنترل
|