KMPC Hemmat
KMPC Hemmat
A Mineral Processing Digital Library
 


    to






تاثیر غلظت اولیه پالپ بر ساختار لخته های تشکیل شده در تیکنر
By مرضیه حسینی نسب، محس یحیایی، صمد بنیسی
Published in دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی at 1387
Direct link: http://kmpchemmat.ir/pii/252637

Abstract
در این تحقیق، تأثیر غلظت جامد خوراک بر ساختار لخته‌های تشکیل شده و سرعت ته‌نشینی بررسی گردید. نتایج بررسی با نمونه‌هایی از سنگ معدن مس، سرب و روی و زغال‌سنگ نشان داد که ساختار لخته تحت تأثیر درصد جامد اولیه در خوراک تیکنر است. شکل لخته‌ها به رقت پالپ، میزان فلوکولانت مورداستفاده، نحوه مخلوط سازی پالپ و زمان تشکیل بستگی دارد. در نمونه زغال‌سنگ، با افزایش میزان فلوکولانت از ۱۵ به ۳۵ گرم بر تن برای لایه‌ای با ۸ درصد جامد، اختلاف سرعت‌های به‌دست‌آمده از روش کو وکلونجر با روش فیتچ و تالمیچ از 91/0 به 96/1 سانتی‌متر بر دقیقه و حداکثر تا ۱۱ درصد نسبی رسید. برای نمونه زغال‌سنگ در پالپی با ۸ درصد جامد اولیه با افزودن ۲۵ گرم بر تن فلوکولانت، تفاوت سرعت‌های دو روش کو وکلونجر و دکانته کردن برابر با 86/0 سانتی متر بر دقیقه به دست آمد.

Keywords
تیکنر، پالپ، ساختار لخته، ته‌نشینی