تاثیر غلظت اولیه پالپ بر ساختار لخته های تشکیل شده در تیکنر
By
مرضیه حسینی نسب، محس یحیایی، صمد بنیسی
Published in
دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی
at
1387
Direct link:
http://kmpchemmat.ir/pii/252637
Abstract
در این تحقیق، تأثیر غلظت جامد خوراک بر ساختار لختههای تشکیل شده و سرعت تهنشینی بررسی گردید. نتایج بررسی با نمونههایی از سنگ معدن مس، سرب و روی و زغالسنگ نشان داد که ساختار لخته تحت تأثیر درصد جامد اولیه در خوراک تیکنر است. شکل لختهها به رقت پالپ، میزان فلوکولانت مورداستفاده، نحوه مخلوط سازی پالپ و زمان تشکیل بستگی دارد. در نمونه زغالسنگ، با افزایش میزان فلوکولانت از ۱۵ به ۳۵ گرم بر تن برای لایهای با ۸ درصد جامد، اختلاف سرعتهای بهدستآمده از روش کو وکلونجر با روش فیتچ و تالمیچ از 91/0 به 96/1 سانتیمتر بر دقیقه و حداکثر تا ۱۱ درصد نسبی رسید. برای نمونه زغالسنگ در پالپی با ۸ درصد جامد اولیه با افزودن ۲۵ گرم بر تن فلوکولانت، تفاوت سرعتهای دو روش کو وکلونجر و دکانته کردن برابر با 86/0 سانتی متر بر دقیقه به دست آمد.
Keywords
تیکنر، پالپ، ساختار لخته، تهنشینی
|