KMPC Hemmat
KMPC Hemmat
A Mineral Processing Digital Library
 


    to






استانداردسازی عملکرد جداکننده‌های مغناطیسی تر مرحله شستشوی خطوط تولید کنسانتره 5، 6 و 7 مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر
By مهدی مهدی‌پور گیلده، امین طالبیان شهرضا، امیرعلی پورخسروانی، کاظم بروسان و صمد بنیسی
Published in یازدهمین کنفرانس مهندسی معدن at 1401
Direct link: http://kmpchemmat.ir/pii/256293

Abstract
جداکننده‌های مغناطیسی، براساس تفاوت در خواص مغناطیسی بین کانی‌ها عمل می‌کند. خصوصیت‌‌سنجی و آماده‌سازی خوراک جداکننده مغناطیسی استوانه‌ای تر، برای عملکرد مطلوب آن بسیار مهم است. این در حالی است که جداکننده های مغناطیسی به دلیل عدم توجه به پارامترهای مؤثر بر عملکرد آن، مانند خصوصیات خوراک، اغلب به طور بهینه کار نمی‌کنند. در این مقاله، تأثیر درصد جامد خوراک ورودی به جداکننده‌های مغناطیسی استوانه‌ای تر بررسی شد. نتایج پایش‌ها در بازرسی فرایند نشان داد درصدجامد خوراک ورودی به جداکننده مرحله شستشو، 60 تا 70 درصد بود. بالا بودن درصد جامد خوراک این نوع جداکننده‌ها، سبب راه‌یابی مواد غیرمغناطیسی به کنسانتره می‌شد که دلیل آن عدم استفاده از آب رقیق‌سازی بود. هنگامی‌که از آب رقیق‌سازی استفاده نمی‌شد، میزان مواد مغناطیسی کنسانتره تقریباً مشابه میزان مواد مغناطیسی موجود در خوراک (58/94 درصد) بود و عملاً جدایش مواد مغناطیسی از مواد غیرمغناطیسی به دلیل بالا بودن درصد جامد خوراک صورت نمی‌گرفت. پس از استفاده از آب رقیق‌سازی، میزان مواد مغناطیسی کنسانتره از حدود 95 درصد به 36/0±52/96 درصد رسید. همچنین، نتایج عیارسنجی نشان داد هنگامی‌که از آب رقیق‌سازی استفاده نمی‌شد، عیار کنسانتره 50/68 درصد بود و پس از استفاده از آب رقیق‌سازی به 15/69 درصد رسید.

Keywords
جداکننده مغناطیسی، آب رقیق‌سازی، درصد جامد، عیار کنسانتره، گل‌گهر